Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın mezarını görmek

Rüyada evliyanın mezarını görmek

Rüyada evliyanın mezarını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada evliyanın mezarını gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, afiyete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı kazmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Rüyada evliya mezar görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarları görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyaların mezarını görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, karamsar olacağına yorulur.

Rüyada evliya mezar taşı görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments