Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarında namaz kılmak

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak yaşamının tadını çıkaracağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, genç kimselere eğitim vereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde namaz kılmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kötü günler yaşayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta namaz kıldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda namaz kılmak iyi günler yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde namaz kılmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments