Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezar görmek

Rüyada evliya mezar görmek

Rüyada evliya mezar görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada evliya mezar gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada evliyanın mezarını görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada evliya mezarı bulmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada evliyaların mezarını görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada evliya mezar görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Rüyada evliya mezar taşı görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments