Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya mezarlığı görmek

Rüyada evliya mezarlığı görmek

Rüyada evliya mezarlığı görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarlığı gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta evliya görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada evliyanın mezarını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezarında dua etmek hayatının daha kolay olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada evliya mezarlığı görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evliya mezarı kazmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments