Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek yolunda huzurla devam edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, onları okula göndereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek hastalıkların uzak duracağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet eder.

Rüyada evliya ziyaret etmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, stresten uzaklaşacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evliyaların türbesini görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments