Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyayı ziyaret etmek

Rüyada evliyayı ziyaret etmek

Rüyada evliyayı ziyaret etmek azalacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşamının uzun olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine işarettir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evliya ziyaret etmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Rüyada evliya ölüsü görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments