Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, günah ve suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek bir daha kopmayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Rüyada evliya ziyaret etmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek maddi zararlara uğrayacağına, güzel günler görüleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına rivayet eder.

Rüyada evliya türbesi görmek aile saadetinin artacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments