Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya ziyaret etmek

Rüyada evliya ziyaret etmek

Rüyada evliya ziyaret etmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada evliya ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek aileyle iş yapmayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulur.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada evliyayı ziyaret etmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evliya ziyaret etmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyayı ölmüş görmek kazancın çoğalacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments