Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaların türbesini görmek

Rüyada evliyaların türbesini görmek

Rüyada evliyaların türbesini görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Rüyada evliyaların türbesini gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada türbe evliya görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede evliya görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Rüyada evliya türbesi görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, özgüveninin artacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesine gitmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulur.

Rüyada evliyaların türbesini görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments