Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada evli ve hamile görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin hamile olduğunu görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli hamile olduğunu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments