Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının kendini hamile görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek güzel işlere imza atacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments