Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işarettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, şansın ve bahtın da açılacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet eder.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments