Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek iyi hissedileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmayan kızını hamile gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Rüyada evli kızını hamile görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadan hamile olmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek sağlam bir kariyer edineceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek sevap işlemek için uğraşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, inancını bir kenara atacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments