Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğun halde evlenmek

Rüyada evli olduğun halde evlenmek

Rüyada evli olduğun halde evlenmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek kar elde edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments