Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments