Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bazı kayıplar olabileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bekar olduğu halde evli olduğunu görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments