Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, şansının da döneceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek tüm arzularının yerine geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek kendi işinin patronu olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işarettir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaralarına da merhem olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek dostlarını da iyi seçeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments