Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, parasının ve malının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments