Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğu halde evlenmek

Rüyada evli olduğu halde evlenmek

Rüyada evli olduğu halde evlenmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, dik durmaya çalışacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada evli olduğun halde evlendiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Rüyada evli olduğun halde evlenmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hayırlı kararlar alacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, borçlarının ödeneceğine işarettir.

Rüyada evli olduğu halde evlenmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada evli olduğu halde nişanlanmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments