Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde nişanlanmak çok iyi işler ortaya konacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde başkasıyla evlenmek geçim derdi çekeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarını çözeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments