Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmadan hamile kalmak

Rüyada evli olmadan hamile kalmak

Rüyada evli olmadan hamile kalmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli değilken hamile kalmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada evli kızını hamile görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada evli birinin hamile olduğunu görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, karalar bağlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments