Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadınla evlenmek

Rüyada evli kadınla evlenmek

Rüyada evli kadınla evlenmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sürekli yerinde sayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulur.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments