Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, günahlarının affedileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek hasta olanın da iyileşeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek kaderinin yüzüne güleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments