Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işarettir.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla evlenmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek umutların biteceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla evlendiğini görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments