Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadınla evlenmek

Rüyada evli bir kadınla evlenmek

Rüyada evli bir kadınla evlenmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, daha sık bir araya geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması istenebilir, dozunda bir hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, hasret çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments