Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadınla evlenmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, itibarını zedeleyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla evlenmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments