Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi zararlara uğrayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek makbul olan mallar edineceğine, mali gücünü yitireceğine, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek bahtın açılacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, düşmanlarını kaybetmeye, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments