Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek erken evlilik yapacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yeni kısmetlere nail olacağına delalet eder.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments