Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadına görücü gelmek

Rüyada evli kadına görücü gelmek

Rüyada evli kadına görücü gelmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evli kadına görücü gelmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına tabir olunur.

Rüyada evli birine görücü geldiğini görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğe görücü gelmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, daha pozitif biri olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada birine görücü geldiğini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eve görücü geldiğini görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kazancın çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments