Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek zor durumlara düşeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek çok büyük borçlar alacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kazancının günbegün artacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments