Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, duaların kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işarettir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalettir.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olan birinin tekrar evlendiğini görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments