Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalettir.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek sebep olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işarettir.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments