Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken tekrar evlenmek

Rüyada evliyken tekrar evlenmek

Rüyada evliyken tekrar evlenmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, müjdeli haberle geleceğine delalet eder.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek bunalıma gireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek muradına ereceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada evli olan birinin tekrar evlendiğini görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments