Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, borçların artacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek zenginlik elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlendiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işine dört elle sarılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments