Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evliyken tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, az çalışarak çok gezeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlendiğini görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Rüyada evli birinin tekrardan evlendiğini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, her gün daha fazla dolacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments