Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siteye taşınmak

Rüyada siteye taşınmak

Rüyada siteye taşınmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siteye taşınmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada siteye taşınmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman site görmek büyük borçların altında ezileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada apartman sitesi görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada inşaat halinde site görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada site ev görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük site görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Rüyada deniz kenarında bir eve taşınmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments