Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük site görmek

Rüyada büyük site görmek

Rüyada büyük site görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük site gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada büyük site görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siteye taşınmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaat halinde site görmek makam ve rütbe edineceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada site ev görmek ayrılanların kavuşacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman site görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada apartman sitesi görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük ceviz görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, itibarın sarsılacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada büyük kağıt para görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yeni fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments