Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat halinde site görmek

Rüyada inşaat halinde site görmek

Rüyada inşaat halinde site görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, planlarının bozulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada inşaat halinde site gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada inşaat halinde site görmek önemli işler yapacağına, aniden evlilik kararı alacağına, parasal durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada site ev görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük site görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman site görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada apartman sitesi görmek geleceğin güzel olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada siteye taşınmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada evin içini inşaat halinde görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments