Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin çeyizini görmek

Rüyada evli birinin çeyizini görmek

Rüyada evli birinin çeyizini görmek işlerinin kötüleşeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalettir.

Rüyada evli birinin çeyizini gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada evli birinin çeyizini görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz sandık görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işarettir.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyizin yandığını görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevdiği insana kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çeyizlerini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyizini göstermek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada çeyiz odası görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments