Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizini göstermek

Rüyada çeyizini göstermek

Rüyada çeyizini göstermek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Rüyada çeyizini göstermek gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Rüyada çeyizini göstermek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, fesat kimselerin çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada keramet göstermek hayatın pahalılaşmasına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada dişini doktora göstermek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada el göstermek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine ev göstermek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mezar yeri göstermek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada parmakla göstermek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yol göstermek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments