Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz odası görmek

Rüyada çeyiz odası görmek

Rüyada çeyiz odası görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, tövbe etmeye, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz odası gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çeyiz odası görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada çeyizlerini görmek yüksek bir makama geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada çeyizci dükkanı görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz hediye almak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada çeyiz işlemek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, birlikteliğe başlayacağına, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyizlik dantel görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments