Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizlik yorgan görmek

Rüyada çeyizlik yorgan görmek

Rüyada çeyizlik yorgan görmek planlarının bozulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, bazen fakirlik görüleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada çeyizlik yorgan gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz yaptığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz hazırlığı yapmak muradına eremeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada çeyizlik perde görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz ütülemek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada çeyizlik patik görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik seccade görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments