Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizin yandığını görmek

Rüyada çeyizin yandığını görmek

Rüyada çeyizin yandığını görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada çeyizin yandığını gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çeyizin yandığını görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz satın almak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada çeyiz evi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada çeyiz işlemek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada çeyizi gitmek sağlık içinde yaşanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Rüyada çeyiz eşyaları görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments