Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin boşandığını görmek

Rüyada evli birinin boşandığını görmek

Rüyada evli birinin boşandığını görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken boşanmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, mesleğinde atılım yapacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada evlenmek ve boşanmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada aldatılmak ve boşanmak işinde terfi alacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden boşanmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments