Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken boşanmak

Rüyada evliyken boşanmak

Rüyada evliyken boşanmak bolluk ve bereket yakalayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, sayılacağına ve sevileceğine, hasretliğin biteceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada evliyken boşanmak gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Rüyada evliyken boşanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek ilerleyemeyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulur.

Rüyada başkasını boşanmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada birilerinin boşandığını görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments