Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden boşanmak

Rüyada birinden boşanmak

Rüyada birinden boşanmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, can sıkıcı haberler almaya, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Rüyada birinden boşanmak gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada eski sevgilinin boşandığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşanmak istediğini görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ablanın boşandığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek nice noksanlık içinde olduğuna, garanti olacak makama oturacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalet eder.

Rüyada boşandığı kadını görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments