Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek imkânların çok daha iyi olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada boşandığını söylemek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet eder.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, adaletin geleceğine alamet eder.

Rüyada kocasından boşanmak istemek yaşamındaki engellerin kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Rüyada eşinden boşanmak istemek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boşanmak istediğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments