Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatılmak ve boşanmak

Rüyada aldatılmak ve boşanmak

Rüyada aldatılmak ve boşanmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, terfi alamayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aldatılmak ve boşanmak gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Rüyada aldatılmak ve boşanmak sıkıntıların azalacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aileden birinin boşandığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada annenin boşandığını görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip boşanmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin boşandığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine inanılır.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, borçların ödeneceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koca boşanmak düzeninin sarsılacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments