Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini öpmek

Rüyada evli birini öpmek

Rüyada evli birini öpmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, birçok iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada evli birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada evli birini öpmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada evli erkeği öpmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli adamı öpmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadın öpmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadını öpmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada evli olan birini gelinlikle görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla öpüşmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hasret içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli erkeğin evlendiğini görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments