Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadını öpmek

Rüyada evli bir kadını öpmek

Rüyada evli bir kadını öpmek sevinç gözyaşları döküleceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada evli kadın öpmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadını öpmek yeni iş kollarına girileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birini öpmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli adamı öpmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Rüyada evli erkeği öpmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çok dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada evli kadını istemek garanti olacak makama oturacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadınla zina yapmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, darp edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments